Badkamer Hulp:

Het verbouwen en renoveren van een badkamer is een grote klus. Er moet veel gebeuren zoals: tegels leggen, stucwerk, elektra, leidingwerk enz. U wilt dat dit professioneel gedaan word, zodat u badkamer van goede kwaliteit is En door afgestudeerde klussers gedaan word, dan zijn wij er voor u.

meer

Keuken Hulp:

Wij doen kwa keukens klussen zoals: afvoer verstoppen, gootsteen installeren, afzuigkap installeren, kraan vervangen, nieuwe keukenkastjes, nieuwe en betere belichting bij het keukenblad, plaatsen van een nieuw keukenblad, kapotte waterleiding  repareren, koelkast repareren/installeren, Kookplaat aansluiten, afzuigkap plaatsen, keukenkastjes vervangen, nieuwe vaatwasser installeren. Heeft u hier hulp bij bel ons!

Meer

verbouwing:

U wilt graag verbouwen?  Ons bedrijf heeft jaren ervaring met timmeren, metselen, isoleren, elektronica, installatietechniek,  kozijnen, ramen en deuren en dakkapellen. Voor een nieuwe badkamer, keuken, aanbouw of allerlei onderhoudswerk kunt u bij ons terecht. Voor meer diensten kunt u verder kijken op onze website of een afspraak maken.

meer

Reparatie:

 

heeft u ook vaak klusjes, zoals het repareren van een kraan die lek is of een keukenkastje/kastje die piept of half los hangt? en u wilt hulp hierbij? u  kunt ons bellen voor een afspraak. Wij helpen met reparatie, denk hierbij aan reparatie van: kasten, deuren, daken, ramen, vloeren, tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, dakkapellen, tegels, elektronica, keukens, kranen, meubels zoals banken/stoelen, riolering, water afvoer, wc brillen, verwarming, kachel problemen.

meer

overkapping  en tuinschuren:

wilt u een graag overkapping, dan bent u bij ons aan het goede adres. . Wij zorgen ervoor dat het naar uw wens is en hoe u het wilt en het een fijne sfeer heeft. Ook zorgen wij voor riool, dakgoten en elektra zoals stopcontacten als dit nodig is,  wij bouwen uw tuinschuren en overkappingen op maat en voor een goeie prijs. Ook isoleren we de tuinschuur zodat werken in de tuinschuur niet te koud word.

meer

Onderhoud:

Veel dingen moeten onderhouden worden om de levensduur lang te houden, bij onderhoud kunt u denken aan: tuinen, fornuizen, douches, toiletten, tv’s, elektronica, schilderen, heggen, daken, bloemen, bomen, meubels en nog veel meer.  wij zorgen ervoor dat alles weer goed onderhouden is voor een mooie en goede prijs, u kunt ons van bellen voor een afspraak of verder kijken op onze website voor al onze diensten

meer

Tuinen:

U wilt de tuin helemaal opnieuw organiseren? of u wilt iets nieuws in de tuin bouwen zoals een Fontijn, kleine bomen en bloemen?,  voor zulke diensten kunnen wij u helpen, wij helpen u met heel veel:  leggen van tegels in uw tuin, bomen en bloemen plaatsen, bloembakken maken, banken neerzetten, bouwen van overkappingen, snoeiwerk, grasmaaien, plaatsen van grasmatten, aanleg en onderhoud van gazon, schuttingen plaatsen,  en nog veel meer! hier kunt u alle diensten lezen.

meer

 

Veranda, Schuttingen:

Het bouwen van veranda is een beste klus om te doen, maar dan heb je wel een mooie plek waar je op je tuin kan kijken en in de zomer heerlijk van het weer genieten met mooi uitzicht op uw tuin, wij helpen u met het bouwen van een veranda,  wij  bouwen een veranda naar uw wens en op maat. Bij het bouwen van een veranda komende de volgende dingen kijken: leggen van tegelwerk/houten vloeren, schilderwerkzaamheden, plaatsen van dubbele of enkele beglazing, loodgieter werk zoals leidingen, dakgoten, afvoer en centrale vloerverwarming en nog veel meer. voor meer kunt u op de onderstaande button klikken.

meer

Aanbouw:

 

Aanbouwen zijn er in allerlei soorten en maten, Hoe diep wordt uw aanbouw, hoe hoog, hoe breed en welke materialen wilt u graag gebruiken? Voor de opbouw van de muren en het dak, maar bijvoorbeeld ook voor de kozijnen, deuren en de vloer?  Wij maken graag alles naar uw wens en zorgen dat alles met passie, klantvriendelijkheid en kwaliteit gemaakt word, lees meer als u hulp wilt bij het aanbouwen.

meer

24 Uur Bereikbaar

altijd een locatie dichtbij

Bel Ons Nu: 0599-707042 Of 06-46173850