24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

24 Uur Bereikbaar

Bel Ons Nu: 0599-707042 Of 06-46173850

Over Ons:

wij zijn een bedrijf die een missie heeft en dat is het brengen van vriendelijkheid, goeie service, blije klanten en kwaliteit, deze 4 dingen staan prioriteit bij ons.  wij zijn als bedrijf 24/7 open en geen uitdaging is te moeilijk voor ons.

M2 Service & Support is ontstaan na een opbouw van jarenlange ervaring op het gebied van ruime gebied aan klussen. na het opdoen van veel ervaring was het tijd om een bedrijf te beginnen, wij hebben een ruime keuze aan diensten zoals: verbouwen en renoveren van keukens en badkamers, verbouwen, overkappingen, schuren, onderhoud, tuinen, reparatie, veranda, schuttingen en aanbouw. een ruime keuze zoals u ziet. kwaliteit staat bij ons hoog als prioriteit, ook professionaliteit,wij gaan met u aan tafel zitten om alles door te nemen wat u graag wilt en hoe u het wilt zodat wij uw droombadkamer, keuken of iets anders waar kunnen maken.

 

waarom moet u ons kiezen?

Onze diensten:

ons bedrijf heeft een variatie aan diensten, elke dienst worden gedaan door professioneel personeel met jarenlange ervaring wij doen dingen zoals: renoveren en verbouwen van badkamers, denk hierbij aan: nieuw bad, nieuwe wasbak, nieuwe ketel,  herplaatsen of vervangen van riolering en tegelwerk, stucwerk, en een hele nieuwe badkamer, echt alles wat u uw maar kan bedenken. en keukens denk aan: wasbak, oven, kastjes, magnetron, kraan, fornuis, afzuigkap, werkblad, verlichting, vaatwasser.

verbouwen is ook een van onze diensten, denk bij deze dienst aan: een dakkapel of een hele nieuwe keuken, slaapkamer, badkamer, serre, nieuwe/grotere woonkamer en of keuken. dit is niet de enige dienst want overkappingen en tuinschuren doen wij ook. wij doen ook aan tuinen: hierbij kunt u denken aan:  leggen van tegels naar uw tuin, bomen en bloemen plaatsen, bloembakken maken, banken neerzetten, bouwen van overkappingen, snoeiwerk, grasmaaien, plaatsen van grasmatten, aanleg en onderhoud van gazon, schuttingen plaatsen, tuinvlonders bouwen, aanleggen van vijvers, waterpartijen en fonteinen repareren van dakbedekkingen, snoeien van bomen en struiken, schilderwerk van hekken, schuttingen, tuinschuren. Ook helpen wij met het reinigen van dakgoten en overkappingen en paden bouwen naar de tuin toe.

wij zijn ook gespecialiseerd is onderhoud, hierbij kun je denken aan van alles zoals: tuinen, fornuizen, douches, toiletten, tv’s, elektronica, schilderen, heggen, daken, bloemen, bomen, meubels en nog veel meer. wij zorgen ervoor dat de spullen in uw huis nog lang mee kunnen.

kijk voor alle diensten bovenaan de website bij services.

 

about-callout